Boskalis Worldwide Connected: Radio-DJ voor een dag

Geschreven door Mark Wijsman

Als dagvoorzitter en interviewer verdiept Mark zich in de achtergronden van de onderwerpen die op events en bijeenkomsten besproken worden. Hier deelt hij updates en inzichten uit het vak.

Het einde van het jaar is aangebroken en dat betekende weer een nieuwe editie van Boskalis Worldwide Connected. In deze 6 uur durende radioshow konden alle medewerkers van Boskalis, veelal te vinden op schepen overal ter wereld, hun eigen radio station beluisteren. Het doel: geld ophalen voor Artsen Zonder Grenzen.

Het was onze derde keer dat we deze radioshow mochten presenteren, met mede-DJ’s Mattijs Franken, Stacey Smith en Fiona Yauw.

Het programma

Gedurende de show werden aangevraagde nummers gedraaid, interactieve spellen gespeeld met de luisteraars waarmee prijzen te winnen waren en interviews gehouden met verscheidene Boskalis collega’s die bijzondere projecten hebben geleid.

Uiteraard kwamen er in de interviews grote projecten voorbij: Onder andere het losmaken van de Evergreen in het Suez-kanaal en ook de ontwikkelingen rondom de offshore windfarm projecten in Azië en Noord-Europa. Door de enthousiaste deelname van zo’n 4400 luisteraars is er 50.000 Euro opgehaald voor het goede doel.

De volgende editie staat al weer op de planning.

Meer artikelen…